10 Eylül 2012 Pazartesi

Hikayeler IV - Anton Çehov


Anton Çehov'un elden ele gezen, hafızalara kazınan, nesillerin unutamadığı hikayelerinin 4. cildi burada... Tam 33 hikayenin yer aldığı bu kitapta sizleri diğer Çehov hikayelerinde olduğu gibi büyülecek. Üstelik pdf, epub ve mobi formatlarında yayına hazırlandı...


Künye
Eserin Adı: Hikayeler 4
Yazarı: Anton Pavloviç Çehov
Çevirmen: Servet LÜNEL
Orijinal Adı:

Yayın Yeri: İstanbul

Yayın Yılı: 1949
Klasik Serisi ve Nosu: Rus Klasikleri 49


6 yorum :

  1. Kitapların EPUB ve MOBI olarak da sunulmaya başlaması çok güzel. Henüz önceki kitapları kontrol etmedim ama onlar da bu biçimlerle sunulmaya başlandıysa ayrı bir günlük yazısıyla duyurusu yapılabilir.

    Bir de MOBI dosyasında yazılar iki yana yaslanmış durumda ama EPUB'da böyle değil, sola dayalı. Sonraki yayınlarda UPUB'da da iki yana yaslı metinler tercih edilebilir belki.

    YanıtlaSil
  2. Çoğu kitap için EPUB ve MOBI dosyaları sunulmaya başlanmış. Çok güzel. Şu an sadece PDF olarak sunulan e-kitaplar şöyle:

    * Hernani
    * Değirmenimden Mektuplar
    * Hikayeler II (Voltaire)
    * Döl Bereketi II
    * Bir Aşk Sayfası I

    Şöyle bir öneri de yapmak istiyorum. Siz veya ekibiniz önce ikinci cilt üzerinde çalışmış olsanız bile yayımlama sırasını her zaman cilt numarasına göre yapın. Örneğin bazı kitapların ikinci cildi sunulmasına rağmen henüz birinci ciltleri yok:

    * Hikayeler II (Voltaire)
    * Döl Bereketi II

    EPUB dosyalarının içinde gömülü yazıtipi dosyaları da olduğu için boyutları normalden büyük olmuş. Bu yazıtipleri gerçekten gerekli değilse EPUB dosyalarına gömülmesini engelleyebilirsiniz, kullandığınız e-kitap düzenleme programlarının ayarlarını değiştirerek. Böylece hem indirme süreleri düşer, hem de e-kitap okuyucu cihazlarının depolama birimlerinde daha az yer kaplar.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler, ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Nereden indirebilecegimi anlamadım , yardım eder misiniz?

    YanıtlaSil
  5. Linkler kaldırılmıştır. Lütfen http://mebdunyaklasikleri.blogspot.com/2013/12/yolculuk-simdilik-kayd-ile-sona-eriyor.html yazısına bakınız.

    YanıtlaSil