26 Haziran 2012 Salı

Nucingen Bankası-Balzac


Honore de Balzac'ın borsa, banka spekülasyonları ve kısa yoldan zengin olma üzerine yazdığı muhteşem bir kitap. Vahşi kapitalizmin piyasalara bakan yönünü oldukça akıcı bir dille anlatan bu kitap unutulmaz bir ekonomi dersi veriyor.


Künye
Eserin Adı:Nucingen Bankası
Yazarı: Honore de Balzac
Çevirmen: Vahdi HATAY
Orijinal Adı: La Maison Nucingen

Yayın Yeri:İstanbul
Yayın Yılı: 1950
Klasik Serisi ve Nosu: Fransız Klasikleri:182

6 yorum :

  1. Epub olarak inmiyor, kontrol eder misiniz*

    YanıtlaSil
  2. Selam.. Öncelikler çalışmalarınız için teşekkür ederim.. Burada bulunan e-kitaplar özet mi yoksa tam baskı mı? Yanlış anlaşılmak istemem, güvenerek okuyabilir miyiz..

    YanıtlaSil
  3. Ahmet Bey kesinlikle güvenle okuyabilirsiniz. Kitaplar özet ya da sayfa atlamalı değildir. Metinler tam ve eksiksiz şekilde yayınlanmaktadır.

    YanıtlaSil
  4. Selam

    Acaba Bu kitaplarin tumunu tek part halinde indirebilecegimiz bir link varmi. Tumunu indirebilecegimiz bir zip arsivi olsaidi cok zaman kazandirirdi. be bunlari Tablete yukleyip offline olarak okumak itiyorum bundan dolayi boyle bir ihtiyacim var tek tek indirmek zaman aliyor.
    Bunun disinda cok guzel bir calisma ve blog emegi gecen herkese tesekurler.

    YanıtlaSil
  5. Özür dilerim blogda her bir kitap için harcadığım zaman o kadar fazla ki yanlış anlamazsanız sadece sizin hepsini indirmek için harcayacağınız zaman ve emek bunun yanında cüce kalır. Saygılarla..

    YanıtlaSil